Lichtkunst

6 December, 2018 11:18

Alweer een lichtjaar geleden was daar de vorige versie van het Amsterdam Light Festival. En eerlijk gezegd viel die tegen, ja dat rooie Chinese draadje oh oh wat was dat spannend… Enfin er is van geleerd, deze keer ziet het er echt goed uit en gaan jullie ooh! en aah! roepend  de lichtkunst ‘er-varen’.

Wij varen het hele jaar door met groepen máár voor het Light Festival kun je op onderstaande data ook individueel of met een klein groepje boeken.

December: 4 - 9 - 16 - 19 – 23 – 24 - 27 – 30.

Januari: 2 - 6 – 9 – 13 - 16 - 20.

We hebben een lichtkunst arrangementje gemaakt; 1,5 varen inclusief een kop onvervalste Hollandse Snert met Bier Brood en een glas Glühwein 
voor €32,50 per persoon (inclusief festival bijdrage)

(Bierbrood wordt gemaakt van bierbostel zie www.debierbakkers.nl)

Klinkt dit nou als muziek in je oren, bestel dan hier je kaartjes voor het lichtspektakel!

Vind je snert “snert” dan kun je vanaf 8 december kiezen voor ons www.varendrestaurant.nl. Daarmee kun je individueel of met een klein groepje uit varen gaan. Aan boord wordt je ontvangen met een glas prosecco en onze goede vriend en chef Huub Sleper kookt onder het varen een lekker 3-gangen diner voor jou en je gezelschap. 
Het restaurant vaart elke zaterdag om 19.00 uur uit voor een vaartocht met diner van 2,5 uur. 
Prijs € 75,- per persoon voor boot en diner maar exclusief drankjes en de Light Festival bijdrage van € 6,50 per persoon.

Wat je ook kiest veel kijk en vaarplezier.!