Van aanvraag naar eindfactuur

4 June, 2018 09:54

Aanvragen, bezichtigingen, offertes, boekingen en facturen. Het zijn handelingen die al jaren dagelijks worden gedaan op het kantoor van ABE. Maar het afgelopen jaar hebben kantoor en crew een nieuwe specialiteit ontwikkeld; Last-Minuutjes!

Om een voorbeeld te geven….

Een aantal weken geleden kregen wij ‘s avonds laat een aanvraag in de mailbox. “Of we de volgende dag nog een boot beschikbaar hadden.” Let op, dit bericht werd verstuurd om 22.04 uur.

Gelukkig heb ik heel oplettende mede-kantoor-lega’s die de mail ook na 18.00 in de gaten houden. Hij opende de mail op zijn telefoon en zag de aanvraag voorbij komen. “sorry voor de late aanvraag, het verzoek is net geboren.” Net zo snel als dat het verzoek geboren was, werd er gelijk ergens een computer opgestart, programma aan en kijken of er de volgende dag nog een boot beschikbaar was. En die was er! Dus er werd snel een offerte gemaakt en opgestuurd die vervolgens werd goedgekeurd door de aanvrager.

Niet alleen was het een last-minute waar als de wiedeweerga een schipper en matroos voor gezocht moesten worden. Nee, ook wilden de gasten heel graag gin tonic aan boord hebben. Dus dat moest ook even worden verzorgd. Maar dankzij onze speciale Hoofdbarmatroos & gin kenner die ook zichzelf aanbood als crew voor de dag, is alles goed gekomen! Blij en tevreden gasten, vrolijke crew en voldane kantoor medewerkers.

Wij hadden niet beter kunnen wensen!