Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden is de overtreffende trap van de Stelling van Amsterdam. Het heeft drie verdiepingen, achttien vergaderzalen en talloze activiteitenlocaties. Dit maakt het tot het grootste fort en daarmee de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje. Het biedt plaats aan groepen van 20 tot 600 mensen. Dat maakt het uitermate geschikt voor grote en kleine bedrijfsuitjes.

Mogelijkheden

Het eiland in de monding van het Noordzeekanaal maakt bijzondere activiteiten mogelijk. Zo kunt u kiezen voor het stoere RIB-varen. U scheert met een vaart van 80 kilometer per uur over de golven. Of u kunt met uw medewerkers vliegen met drones. Bij slecht weer is het zelfs mogelijk om met indoor-drones te vliegen in de pantsergalerij. En wat denkt u van het teambuildingsprogramma Fort Discovery met spectaculaire onderdelen, zoals balanceren in de toren of een vrije val boven het water?

Forteiland IJmuiden is een uitgelezen plek voor vergaderingen. De ligging maakt het uitermate geschikt voor brainstormen en out-of-the-box-denken. Het Forteiland heeft achttien vergaderzalen, variërend van groot tot klein. Heel bijzonder is de bunker die helemaal is verbouwd. Deze is van de modernste gemakken voorzien en heeft een vrij uitzicht op de Noordzee.

Amsterdam Boat Events regelt het

Vanaf Amsterdam zullen jullie onder het genot van een hapje en een drankje naar IJmuiden worden gebracht waar jullie de hele dag vertoeven, daarna zal de boot weer terugvaren met een diner of barbecue.

Wij maken alle evenementen op maat!

  • Vanaf €225,00 per persoon excl btw
  • De hele dag onderweg!
  • Unieke locatie om te vergaderen
  • Uitzicht op de Noordzee