Walking Dinner Amsterdam


Steel de show met ons Walking Dinner Arrangement!


Je loopt de boot binnen en je ziet onze chef-kok bezig met de eerste gang. Onze hostess geeft je een glaasje bubbels om de avond goed te starten. Het Chefs Special menu bestaat uit 8 gangen, deze zullen vers aan boor bereid worden. Terwijl we door het prachtige Amsterdam varen kan jij genieten van een van de vers gemaakte gerechten. Deze gerechten worden geserveerd op kleine bordjes zodat deze staand gegeten kunnen worden.

WAT KAN JE VAN AMSTERDAM BOAT EVENTS VERWACHTEN?

  • Een rondvaart van twee en een half uur over de Amsterdamse grachten
  • Al onze boten hebben een toilet aan boord
  • Minimaal 20 personen
  • In deze prijs zit onbeperkt drank (bier, wijn en fris). Willen jullie de drank op nacalculatie? Geen probleem, geef dit aan bij het aanvragen van de offerte
  • Al onze boten kunnen volledig open in de zomer en zijn in de winter overdekt en verwarmd
  • Vaar op een van onze historische boten, ze zijn allemaal minimaal 100 jaar oud
  • Onze gratis opstapplek is Westerdokskade, willen jullie liever ergens anders opstappen? Zie HIER onze opstaplocaties. Houdt wel rekening met een meerprijs.
  • Hieronder is het menu te zien
  • Al onze menu’s kunnen zowel vegetarisch als veganistisch gemaakt worden
  • Let op! Dit is een VANAF prijs
  • Alle offertes zijn vrijblijvend
  • Speciale wensen? Zoals een dieet of een arrangement wat hier niet tussen staat? Laat het ons weten, we komen er samen vast uit!

 Hulp nodig? bel: 020 419 4141 of mail naar info@amsterdamboatevents.nl

OFFERTE AANVRAGEN

WAT KOST HET?

Vanaf € 109,50 per persoon



DE PRIJS IS INCLUSIEF:

  • Boot huur
  • 8 gangen diner
  • Onbeperkt bier, wijn en fris
  • Hostess
  • Chef kok
  • BTW

DE PRIJS IS EXCLUSIEF:

  • Andere op of afstaplocatie
  • Extra kok bij grote groep

Walking dinner

MENU

Walking dinner

Koud

Rouleaux van tonijn gevuld met rivierkreeftjes en een citrus salsa
Kreeftenflan met Noorse zalm
Pintxo gemarineerde beef en pesto
Brioche met mayonaise van paddenstoel en beukenzwam
Steak tartaar met gebakken kwartelei, piment en brioche

Warm

Gebakken zeebaars met kruidenrisotto
Langzaam gegaard kalfssukade in zwarte bonen jus met schilaardappel en groenten

Dessert

Tiramisu van het seizoen

OFFERTE AANVRAGEN