Amsterdam Light Festival

De winter komt er weer aan, maar niet getreurd! De grachten van Amsterdam zullen van 28 november tot 20 januari gekleurd zijn in het licht van het Amsterdam Light Festival. Dit jaar zal de 8e editie van het festival plaatsvinden. Een privé boot huren voor het Amsterdam Light Festival? Dat kan bij ons. Langs de kunstwerken varen met een eigen privé boot, wat wil je nog meer met vrienden, familie en/of bedrijf?

Met het Amsterdam Light Festival kan je met ons mee varen en kijken naar alle kunstwerken langs de route. Onze crew kan jullie iets vertellen over de verschillende kunstwerken, zo mis je geen enkel kunstwerk. Vaar door de lichtshow heen met een winterse BBQ, verschillende buffetten of een drie/vier gangen diner waar live gekookt wordt.

Onze overdekte en verwarmde schepen zijn knus en warm, hierdoor zul je de winterse sfeer beleven die past bij het Amsterdam Light Festival. Maak het zelf mee en kijk hier naar de verschillende overdekte boten waarmee je kan varen.

Amsterdam Boat Events is dit jaar wederom partners van het Amsterdam Light Festival. Zorg dat je het festival dit jaar niet mist en vraag alvast een offerte aan

Foto-impressie

Klik hier voor meer info over het Amsterdam Light Festival

PRijzen voor het Amsterdam Light Festival

De tarieven per persoon zijn gebaseerd op de kosten van onderstaande boten. We hebben de keuze uit: de Johanna, de Tijd zal het Leeren en de Hoop op Behoud. U kunt tevens een extra barmatroos boeken. De minimale vaartijd is 2 uur. Wilt u meer informatie? Bekijk onze pagina over boten. Hieronder vindt u de tarieven per boot:

Boot Prijs (excl. btw) Extra's
Johanna € 202,- per uur Incl. schipper en 1 barmatroos
Tijd zal Leeren € 270,- per uur Incl. schipper en 1 barmatroos
Hoop op Behoud € 285,- per uur Incl. schipper en 1 barmatroos
Extra barmatoos € 30,- per uur

* Wanneer je de route langs de kunstwerken wilt varen wordt er een bijdrage van €5,75 per persoon excl btw voor de organisatie gerekend.

Offerte aanvragen