Karakteristieke tjalk uit 1897

Grachten boten

Grachten Boten Tussen 30 en 100 Personen

Een Betoverende Tocht door de Amsterdamse Grachten

Onze boten voor 30 tot 100 personen zijn ontworpen om je een betoverende ervaring te bieden terwijl je door de schilderachtige grachten van Amsterdam vaart. Of je nu een historisch schip met karakter kiest of een moderne boot, je zult de charme van de grachten ervaren terwijl je langs iconische bezienswaardigheden vaart.

De boten bieden de ideale setting voor middelgrote groepen en zijn perfect geschikt voor verschillende evenementen, waaronder bedrijfsfeesten, verjaardagsvieringen en bruiloften.

De gezellige sfeer aan boord van deze boten maakt ze uitermate geschikt voor gezelschappen van 30 tot 100 gasten. Of je nu binnen zit en geniet van het uitzicht door de grote ramen of op het dek staat en de frisse lucht inademt, je zult gegarandeerd een onvergetelijke ervaring hebben tijdens je tocht door de betoverende grachten van Amsterdam.

De Magie van Amsterdamse Grachten Ontdekken

Grachtenboten

Capaciteit

  • Borrel: Maximaal 100 personen daarboven worden het twee boten op de grachten of één grotere boot op het open water
  • BBQ/Buffet: Maximaal 50 personen daarboven worden het twee boten op de grachten of één grotere boot op het open water
  • Diner: 30 personen aan een lange tafel op één boot daarboven worden het twee boten op de grachten of één grotere boot op het open water

Foto-impressie

Prijzen

Bij Amsterdam Boat Events begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we flexibele prijsopties die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Onze tarieven worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de keuze van de boot, de duur van de tocht, het aantal gasten en eventuele extra services die je wilt toevoegen.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid als het gaat om prijzen, en we willen ervoor zorgen dat je volledig begrijpt wat er inbegrepen is in jouw evenementpakket. Daarom werken we nauw samen met jou om een offerte op maat te maken die precies aansluit bij jouw verwachtingen en budget.

Of je nu een grootschalig bedrijfsevenement organiseert of een intieme verjaardagsviering, we streven ernaar om jou de best mogelijke waarde te bieden. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste boot en het plannen van de perfecte ervaring voor jou en je gasten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat via 020-4194141 of info@amsterdamboatevents.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement op het water te creëren, precies zoals jij dat voor ogen hebt. Amsterdam Boat Events, waar jouw dromen op het water werkelijkheid worden.