Grote boten

Grote Boten - Voor Evenementen Boven 100 Personen

Een Majestueuze Ervaring op de Grotere Wateren

Stap aan boord van onze indrukwekkende boten en ervaar de grootsheid van het water rond Amsterdam. Deze luxe schepen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste standaarden van comfort en entertainment, en ze bieden een ongeëvenaarde ervaring op de uitgestrekte wateren in de omgeving van Amsterdam.

Het luxueuze en comfortabele interieur van onze grote boten is perfect geschikt voor grootschalige evenementen. Met ruime zitplaatsen en elegante decoratie bieden ze de ultieme ambiance voor zakelijke conferenties, bruiloften, jubilea en meer. Onze volledig uitgeruste bars en cateringopties zorgen ervoor dat je gasten niets tekortkomen, terwijl de ruime dansvloeren voldoende ruimte bieden voor entertainment en dansen.

Een van de hoogtepunten van het varen op onze boten zijn de adembenemende uitzichten op de uitgestrekte wateren rond Amsterdam. Terwijl je aan boord bent, kun je genieten van panoramische vergezichten die je nergens anders zult vinden. De serene schoonheid van de grotere wateren vormt de perfecte achtergrond voor jouw speciale evenement.

Ontdek de Ruimte en Luxe op het Water


Grote boten

 

Capaciteit

  • Borrel tocht: tot 100 personen kan dit nog op één boot op de grachten daarboven worden het twee boten op de grachten of één grotere boot op het open water
  • BBQ/Buffetboot: Maximaal 50 personen op één boot op de grachten daarboven worden het twee boten op de grachten of één grotere boot op het open water
  • Dinerboot: Maximaal 30 personen aan een lange tafel op één boot op de grachten daarboven worden het twee boten op de grachten of één grotere boot op het open water

Foto-impressie

Prijzen

Bij Amsterdam Boat Events begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we flexibele prijsopties die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Onze tarieven worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de keuze van de boot, de duur van de tocht, het aantal gasten en eventuele extra services die je wilt toevoegen.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid als het gaat om prijzen, en we willen ervoor zorgen dat je volledig begrijpt wat er inbegrepen is in jouw evenementpakket. Daarom werken we nauw samen met jou om een offerte op maat te maken die precies aansluit bij jouw verwachtingen en budget.

Of je nu een grootschalig bedrijfsevenement organiseert of een intieme verjaardagsviering, we streven ernaar om jou de best mogelijke waarde te bieden. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste boot en het plannen van de perfecte ervaring voor jou en je gasten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat via 020-4194141 of info@amsterdamboatevents.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement op het water te creëren, precies zoals jij dat voor ogen hebt. Amsterdam Boat Events, waar jouw dromen op het water werkelijkheid worden.