Koningsdag

EEN BOOT HUREN TIJDENS KONINGSDAG AMSTERDAM

In Nederland is Koningsdag verreweg het grootste openlucht evenement. Heel Nederland viert 27 april de verjaardag van Koning Willem (Prins Pils).

Alle plekken in Amsterdam zoals de grachten, de Dam en het Vondelpark staan vol met feestende mensen en Amsterdam verandert die dag in een grote openluchtmarkt.

Koningsdag in Amsterdam

In Amsterdam wordt Koningsdag groots gevierd. De bewoners van de grachten zetten al hun spullen buiten. Toeristen van binnen en buitenland komen naar de Nederlandse hoofdstad om dit feest mee te maken. Elk deel van de stad kent haar eigen feesten. De grote pleinen voor de toeristen. De gezellige Jordaan en de Pijp voor Amsterdammers en natuurlijk het Vondelpark voor de kinderen en jonge gezinnen.

 Meer informatie? bel: 020 419 4141 of mail naar info@amsterdamboatevents.nl

Offerte aanvragen

Aan boord van een boot beleef je Koningsdag optimaal. Niet alleen heb je vanaf het water fanatisch zicht op de grachten maar je geniet ook van de schepen op het water. Daarnaast van de stands op de wal en de live muziek op de bruggen. Koningsdag vieren op een boot is een unieke ervaring. Amsterdam Boat Events probeert zoveel mogelijk mensen een kans te geven om Koningsdag vanaf het water mee te maken. Gezien de drukte is het wel verstandig op tijd te informeren naar de beschikbaarheid.