Onvergetelijke Evenementen op het Water

Welkom bij Amsterdam Boat Events, waar we een wereld van mogelijkheden op het water voor je openen. Onze arrangementen zijn ontworpen om jouw evenement naar nieuwe hoogten te tillen, terwijl we je laten genieten van de betoverende grachten van Amsterdam.

Ongeacht de gelegenheid, van intieme bijeenkomsten tot grootschalige vieringen, geloven we dat een evenement op het water een unieke en onvergetelijke ervaring kan zijn. Daarom hebben we een breed scala aan arrangementen samengesteld die perfect kunnen worden aangepast aan jouw wensen en dromen.

Of je nu de historische schoonheid van Amsterdam wilt ontdekken tijdens een ontspannen rondvaart, jouw bedrijfsevenement wilt transformeren met een inspirerende locatie op het water, of je bruiloft wilt vieren in romantische stijl, bij Amsterdam Boat Events maken we het mogelijk.

Onze arrangementen beloven niet alleen de prachtige grachten van Amsterdam te verkennen, maar bieden ook de mogelijkheid om jouw evenement te personaliseren met unieke thema's, culinaire hoogstandjes, actieve avonturen en meer. We begrijpen dat jouw evenement speciaal is, en daarom werken we nauw samen met jou om elk detail perfect af te stemmen.

Met Amsterdam Boat Events heb je de vrijheid om je evenement te creëren zoals jij dat wilt. Dus, stap aan boord en laat ons jouw visie tot leven brengen op de betoverende wateren van Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op via 020 419 41 41 of vraag direct een offerte aan en ontdek hoe we samen een onvergetelijke ervaring op het water kunnen creëren!

€ 52,50 per persoon
"Groove door de Amsterdamse grachten" als nooit tevoren met onze Silent Disco op een boot. Kies je muziek, zet een draadloze koptelefoon op en dans met een stadslandschap op de achtergrond. "Een opwindende ervaring waarbij individuele beats een harmonieus drijvend feest creëren."
€ 67,50 per persoon
"Zet koers naar betekenisvolle connecties en zakelijke groei" tijdens ons evenement Netwerken op een Boot in Amsterdam. Netwerk met freelancers en ondernemers te midden van de iconische grachten van de stad. "Verhoog je professionele reis tegen een betoverende achtergrond."
€ 67,50 per persoon
"Geniet van de droom van een wijnliefhebber aan boord van onze High Wine op een Amsterdamse rondvaartboot. Nip aan uitzonderlijke wijnen, geniet van gastronomische combinaties en geniet van de schoonheid van de stad terwijl je door de iconische grachten vaart. "Een reis die luxe, smaken en prachtige vergezichten combineert."
€ 47,50 per persoon
"Zet koers naar een nacht vol ritme en verbinding met onze Salsa Workshop op een Amsterdamse rondvaartboot." Dans, zwier en leer zwoele moves tegen de achtergrond van iconische grachten. Doe met ons mee voor een onvergetelijke avond vol latin beats en grenzeloos plezier!"
€ 74,50 per persoon
Zet koers naar een unieke reis vol kennis en samenhorigheid met onze spannende Pub Quiz op een boot in de pittoreske grachten van Amsterdam. Bereid je voor op een dag vol entertainment, trivia en prachtige uitzichten die je zowel uitgedaagd als betoverd zullen laten voelen.
€ 75,00 per persoon
"Vaar mee op een smakelijke reis met onze Cocktail Workshop aan boord van een Amsterdamse rondvaartboot. Knutsel, nip en proef terwijl je mixgeheimen leert tegen het prachtige stadslandschap. Verhoog je geest tijdens deze meeslepende reis van smaak en elegantie!"
€ 65,00 per persoon
"Harmoniseer nostalgie" met de melodieën van de Nederlandse cultuur aan boord van ons Smartlappen meezingevenement in Amsterdam. Glijd door de grachten, geniet ondertussen van de hartverwarmende deuntjes, en doe mee in het koor van eenheid. "Een betoverende avond die bruggen slaat tussen generaties door middel van muziek en samenhorigheid."
€ 62,50 per persoon
"Reveal the unseen stories of Amsterdam with our transformative Underground Tours on a boat. Accompanied by people who have experienced adversity, cruise the canals as their heartfelt stories, bridge worlds and perspectives. "An experience that fosters empathy and reveals the hidden depths of the city."
€ 149,50 per persoon
"Smullen, varen en verbinden: Dompel jezelf onder in de allure van een Running Dinner op een Amsterdamse rondvaartboot. Gastronomische gangen ontvouwen zich terwijl iconische monumenten voorbij varen en bieden een zintuiglijke symfonie van smaak en landschap. "Een culinaire reis die net zo boeiend is als de stad zelf."

Offerte aanvragen

Uitgebreide voorkeuren opgeven