Sail 2025

een Boot nodig met sail 2025 

Sail Amsterdam kan je het best vanaf het water zien en natuurlijk is Amsterdam Boat Events er ook bij. Bij ons kan je op unieke wijze genieten van alle Tallships die in 2025 met Sail naar Amsterdam komen, met natuurlijk als paradepaard de Stad Amsterdam. Wij zorgen voor een gezellige boot met hapjes, warm- en koud lunchbuffet of een BBQ die aan boord wordt klaargemaakt.  Daarnaast schenkt onze crew verschillende drankjes zoals een koud biertje, seizoenswijnen of een cocktail. Een boot huren tijdens Sail 2025? Wees op tijd met het boeken van een boot om zeker te zijn van een boottocht met Sail 2025 Amsterdam.

Om te zorgen dat de boottocht door het Sail gebied gepaard gaat met een volledig verzorgde tocht bieden wij verschillende arrangementen aan. Tijdens het evenement maken we alle buffetten, lunches en BBQ's aan boord klaar. Op onze open boten Sail bekijken? 

Offerte aanvragen

Boek een boot met Sail

Neem je zakelijke relaties mee op een onvergetelijke vaart langs de verschillende Tallships van Sail Amsterdam. Het kan niet beter dan vanaf het water. Kijk hier voor de boot die het beste bij jou past voor SAIL Amsterdam 2025. Op de Tijd zal het Leeren en de Hoop op Behoud kun je comfortabel met 40, 50 of 60 personen het Sail gebied bekijken!

In 2020 waren wij officieel partner van SAIL Amsterdam. We mogen door het evenement gebied varen, alleen officiële partners mogen dit!


Programma SAIL 2025:

NOG ONBEKEND.