SAIL IN 2025 AMSTERDAM

SAIL IN 2025 Amsterdam wordt aangekondigd als een onvergetelijk en groots maritiem evenement dat zijn weerga niet kent. Met het schilderachtige Amsterdam als decor, zal dit evenement enkele van de grootste en meest majestueuze zeilschepen ter wereld samenbrengen. Bezoekers worden verwelkomd om deel te nemen aan deze nautische pracht en praal. Het evenement biedt veel meer dan alleen een visuele ervaring. Naast het bewonderen van deze indrukwekkende schepen, kunnen gasten genieten van culinaire hoogstandjes. Of je nu een gepassioneerde zeilliefhebber bent, geïnteresseerd in geschiedenis, of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om de charme van Amsterdam te ervaren, SAIL IN 2025 zal aan al je verwachtingen voldoen.

Wat te verwachten van Amsterdam Boat Events?

  • Varen via het Noordzeekanaal richting IJmuuiden en we varen terug met de Tall Ships naar Amsterdam
  • Vertrek en aankomst bij de Westerdokskade
  • Luxe Brunch en borrelhappen
  • Onbeperkte Hollandse bar
  • Een boot met open dak en bij goed weer zonder ramen
  • Prijs € 230,- per persoon (ex btw)
  • Inclusief SAIL afdracht (Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie en daarom onder voorbehoud. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.)

Programma

09:00

Jullie komen aan boord bij de Westerdokskade en worden ontvangen met een kopje koffie.

09:00 - 11:00

Wij gooien de trossen los en vertrekken richting IJmuiden om de Tall Ships daar te ontmoeten en mee terug te varen Ondertussen genieten jullie van een luxe brunch en een goed gevulde bar.

11:00 - 15:30

We zijn aangekomen bij het startpunt en zullen keren en met de Tall ships naar Amsterdam te varen onder het genot van een drankje en borrelhappen.

15:30

We zetten jullie weer af bij de Westerdokskade

Offerte aanvragen VOOR SAIL 2025