SAIL OUT 2025 AMSTERDAM

SAIL OUT 2025 Amsterdam markeert de grand finale van SAIL Amsterdam 2025. Deze spectaculaire afsluiting omvat de uittocht van majestueuze zeilschepen en zorgt voor een betoverende afsluiting van het evenement. Dit unieke spektakel biedt een visuele en emotionele traktatie voor bezoekers, waarbij ze getuige zijn van het majestueuze vertrek van deze historische schepen. SAIL OUT 2025 is de perfecte manier om SAIL Amsterdam 2025 in stijl af te sluiten. Geniet van de majestueuze zeilschepen terwijl ze de Amsterdam verlaten en zorg voor een onvergetelijke afsluiting. Deze ervaring is geschikt voor iedereen die de Nederlandse maritieme geschiedenis en gastvrijheid wil omarmen, en het belooft herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Wat te verwachten van Amsterdam Boat Events?

  • 4 en een half uur varen door het SAIL gebied
  • Vertrek en aankomst bij de Westerdokskade
  • Luxe lunch met een glas Kir Royal en verschillende borrelhappen
  • Onbeperkte Hollandse bar
  • Een boot met open dak en bij goed weer zonder ramen
  • Prijs € 210,- per persoon (ex btw)
  • Inclusief SAIL afdracht (Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie en daarom onder voorbehoud. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.)

Programma

11:00

Jullie komen aan boord bij de Westerdokskade en worden ontvangen met kopje koffie.

11:00 - 13:00

Wij gooien de trossen los en vertrekken richting het SAIL gebied om langs alle zeilschepen te varen. Ondertussen genieten jullie van een luxe lunch en een goed gevulde bar.

13:00 - 15:30

De schepen beginnen met de uittocht van Amsterdam en wij zullen een stukje meevaren om iedereen uit te zwaaien. Onder het genot van verschillende borrelhappen en een drankje.

15:30

Wij zetten jullie weer af bij de Westerdokskade

Offerte aanvragen VOOR SAIL 2025