Wat heb je aan ABE? -amsterdamboatevents

Robuuste rederij met culinaire kwaliteit
Informele vaartochtjes door Amsterdam
schadow

Je werkt in een organisatie met leuke gemotiveerde collega’s, iedereen heeft het doel duidelijk voor ogen en doet dag in dag uit z’n best.

Maar velen van jullie zijn parttimer of zzp’er of iets er tussen in. Dus ondanks dat je eendrachtig samenwerkt ken je elkaar nou ook weer niet ze heel goed. En dat is jammer want het is wel zo fijn als  werk net zo vertrouwt aanvoelt als thuis.

Dat je ook daar jezelf kunt zijn en iedereen  weet wat ‘ie aan elkaar heeft.

Hoe kun je daar wat aan doen in je organisatie?

Trainingen, hei-dagen, of gewoon ‘bieren’ in de kroeg op de hoek het draagt allemaal bij. Maar je organisatie blijft waarschijnlijk los zand .

De maïzena( bindmiddel) voor je organisatie is dat je  bovenstaande mogelijkheden combineert en herhaalt , en een bijeenkomst of dat nou een vergadering, training of een presentatie is afsluit of onderbreekt met ontspanning. Goed en goedkoop zijn in dat kader bijvoorbeeld lopen en zingen – (niet tegelijker tijd).  Je zult versteld staan wat een( bos)wandeling doet voor je team; Bewegen en buiten zijn  creëert nu eenmaal meer ruimte in je hoofd.

En samen het 'clublied' zingen  helpt ook. Beklijft het? Hangt er vanaf, niet in 1 keer maar als je d.m.v van dit soort acties de cultuur in je organisatie veiliger kunt maken en mensen kwetsbaar durven zijn door met kritiek te komen of te ontvangen is er veel gewonnen.

En dat is mooi! We zitten immers “met ze allen in het zelfde schuitje’ dat geldt ‘global’ maar ook voor je organisatie. Je wilt  een ‘club’ die elkaar vertrouwt en aanvoelt en als er wat mis gaat er samen voor knokt om het weer recht te breien. Dat gaat alleen als ze het goed hebben met elkaar.

 

Wij leveren je graag het ‘schuitje’ om aan het eind van je bijeenkomst nog ffe bij te praten terwijl we je rondvaren door Amsterdam met en een borrel of een bbq, of deftig met een diner aan boord.

 


Geschiedenis ABE
 

Op koninginnendag 1993 schreef Bart Buwalda "Bureau Buitengewoon", voorloper van Amsterdam Boat Events, in bij het handelsregister. De hele firma Buitengewoon huisde en werkte aan boord van de tjalk Hoop op Behoud, een woonscheepje dat op hoogtijdagen met passagiers rondvoer. 

Buro Buitengewoon werd een begrip want we voorzagen in het eerste alternatief voor de standaard rondvaartboot. Dat succes leidde er al snel toe dat de combinatie van wonen en werken  aan boord van de Hoop op Behoud niet meer te handhaven was: van wonen was geen sprake meer, aldoor varen. 

Na de naamsverandering naar Amsterdam Boat Events, kwam in 2000 onze Bolpraam de Tijd zal het Leeren in de vaart. In 2008 volgde ook de Johanna, onze salonboot. Van verdere uitbreiding werd voorlopig afgezien om de focus op kwaliteit en personlijke aandacht te kunnen houden.
de formaliteiten

Als je akkoord gaat met een offerte van ABE, dan ga je tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden, welke van toepassing zijn op al onze producten en diensten.

BTW-nummer: NL809581814B01

KvK nummer: 34145653

Betalingen aan Amsterdam Boat Events kunnen geschieden naar:

NL39 INGB 0003 9541 05
(BIC: INGBNL2A)

of

NL23 ABNA 0438 4916 53
(BIC: ABNANL2A)

Neem voor betalingen met creditcard (tegen 2,95% third party handling fee) contact met ons op.

Je kunt je factuur ook voldoen met Bitcoins via BitFactuur: bitfactuur.nl/amsterdamboatevents
Via Bitmymoney kun je een eigen bitcoinrekening openen om bitcoins te kopen.


Op deze site is vrijwel uitsluitend eigen fotomateriaal gebruikt, of materiaal waarvan we de rechten hebben gekregen. Waar we in een enkel geval een andere foto hebben gebruikt, hebben we met de eigenaar contact gezocht. Als je rechthebbend bent van materiaal dat op deze site is gebruikt, neem dan ajb contact met ons op.

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Amsterdam Boat Events

Prinseneiland 4L
1013 LR Amsterdam
Plan hier uw route

Opstapplekken

Westerdokskade t/o Rest. WOLF Atelier (0 min)
Muziekgebouw aan 't IJ (15 min)
Anne Frank Huis (15 min)
Bekijk alle opstapplekken op de kaart ...

Offerte aanvragen

Datum:
Personen: *
Begin: *
Eind: *
Naam (en bedrijf): *
E-mailadres: *
Telefoonnummer:
020 - 419 41 41 Menu